Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Γρήγορη αναδόμηση με μόνο ένα προϊόν!

Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα σου αλλάξει σύντομα τα μαλλιά είσαι στο σωστό μέρος.

Η Λοσιόν E911 έχει βασίσει τη σύσταση της πάνω σε πολύ μικρά σφαιρίδια αμινοξέων (Μικροαμινοξέα). Η διαφορά των μικρών από των μεγάλων αμινοξέων είναι ότι απορροφούνται πολύ πιο γρήγορα από τον πύρινα της τρίχας με αποτέλεσμα να αναδομούν τα μαλλιά σε πολύ γρηγορότερο χρόνο.

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρουν:

  1. Ενυδάτωση: Τα μικρο αμινοξέα βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο απαλά και λιγότερο εύθραυστα.
  2. Ενίσχυση και αποκατάσταση: Βοηθούν στην ενίσχυση της δομής της τρίχας και στην αποκατάσταση των φθαρμένων και κατεστραμμένων μαλλιών.
  3. Προστασία: Παρέχουν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η θερμότητα από το στέγνωμα και το styling, και η ρύπανση.
  4. Λάμψη και απαλότητα: Βελτιώνουν την υφή των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο λαμπερά και απαλά.
  5. Ενδυνάμωση της δομής: Τα μικρο αμινοξέα μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στη δομή της τρίχας και να την ενισχύσουν από το εσωτερικό, μειώνοντας την ψαλίδα και τη θραύση.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τη Λοσιόν την πρώτη επιλογή μας για εσάς που ψάχνετε την πιο γρήγορη λύση.

Οδηγίες χρήσης

Η λοσιόν είναι ένα leave in προϊόν (δεν ξεβγάζεται). Συστήνουμε να βάζετε καθημερινά σε νωπό πριν από θερμότητα ή και σε στεγνό μαλλί. Εννοείτε μπορείτε να βάζετε μετά από τη λοσιόν ότι προϊόν επιθυμείτε.

Αν έχετε κάποια απορία η θέλετε να μας ρωτήσετε σχετικά με τα κατάλληλα προϊόντα για τον δικό σας τύπο μαλλιών μη διστάσετε να μας γράψετε ένα email και το συντομότερο δυνατό θα ανταποκριθούμε!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *