Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έτσι θα πετύχεις την πιο βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σου!

Αν βλέπεις ότι τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη για θρεπτικά στοιχεία και υγρασία βαθιά στο στέλεχος της τρίχας είσαι στο σωστό άρθρο.

Το κυρίως πρόβλημά: Στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ καταφέρνουμε να ενυδατώσουμε την τρίχα μας δεν κρατάει την υγρασία αλλά μετά από λίγο τα μαλλιά μας είναι πάλι ξερά.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα προϊόντα που επιλέγουμε δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο στέλεχος της τρίχας ή μπορεί να φτάνουν αλλά να μην έχουν τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία ώστε να κλειδώσουν την υγρασία βαθιά στον πύρινα της τρίχα.

Υπάρχει και η περίπτωση να έχουμε επιλέξει σωστά προϊόντα, αλλά λόγο ότι τα μαλλιά μας είναι ταλαιπωρημένα, χρήζουν κάτι διαφορετικό με πιο ιδιαίτερα συστατικά.

Η λύση: Επιλέγουμε προϊόντα που είναι πλούσια σε δεντρολίβανο, αβοκάντο πρωτεΐνες, κερατίνη, σιτάρι και γενικά πολλές βιταμίνες.

Γιατί αυτά τα συστατικά;

Η πρωτεΐνη σιταριού βελτιώνει την υφή και τη λάμψη των μαλλιών, έχει μαλακτική ιδιότητα δυναμώνοντας τα μαλλιά μας.

Το έλαιο αβοκάντο περιέχει φυτικές στερόλες, βιταμίνες Α και Ε. Θρέφει, ενυδατώνει τα μαλλιά και προστατεύει τέλεια τις ταλαιπωρημένες άκρες.

Τα εκχυλίσματα του δεντρολίβανου αναγεννούν τα μαλλιά και τα αφήνουν μεταξένια και ενυδατωμένα. Η εφαρμογή του με τη μορφή λοσιόν, εμποδίζει το σπάσιμο και την ξηρότητα.

Η υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού θρέφει και επανορθώνει τις σπασμένες άκρες και τους κατεστραμμένους άξονες των μαλλιών.

Η προσθήκη υδρολυμένης κερατίνης σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη για να προστατεύει από το εξωτερικό τις βλαβερές αιτίες. Τα μαλλιά σας παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Είναι κάλο λοιπόν να επιλέξουμε προϊόντα με αυτά τα συστατικά.

Αυτά είναι τα προϊόντα που από την πρώτη στιγμή θα καταλάβετε τη διάφορα:

Αν έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να μας γράψετε ένα email και το συντομότερο δυνατό θα ανταποκριθούμε!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *