Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναδόμηση: Σας δείχνουμε τον γρήγορο δρόμο!

Η αναδόμηση θα λέγαμε είναι το κύριο θέμα στην καθημερινότητα των συζητήσεων όσο αφορά τα μαλλιά μας.

Καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των μαλλιών είναι τεχνικά επεξεργασμένα(βαμμένα μαλλιά) τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα και με σπασμένες άκριες. Εμείς αυτό πού βλέπουμε είναι ότι, ενώ κάνουν κάποιες προσπάθειες για αναδόμηση αυτό δεν αρκεί.

Αυτό που θα χρειάζεται να κάνουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι να χτίζουμε καθημερινά τη δομή της τρίχας μας. Πώς θα γίνει αυτό;

Επιλέγουμε προϊόντα που θα φτάνουν στη δομή της τρίχας μας ώστε κάθε φορά να χτίζουν και να προσφέρουν θρεπτικά στοιχεία.

Μάσκα αναδόμησης: Η μάσκα αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να κάνει θαύματα!

Η Ν10 προσφέρει βαθιά θρέψη και αποκατάσταση στη δομή της τρίχας. Θα νιώσετε κατευθείαν τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, απαλά και γεμάτα. Με τον καιρό θα προσφέρει αποκατάστασή και αναδόμηση! Το μόνο πού έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε 15 με 20 λεπτά.

Leave in: Οι leave in μάσκες δεν είναι μόνο για άρωμα, ενυδάτωση και θερμοπροστασία. Αν επιλέξουμε την κατάλληλη, θα αλλάξει τα μαλλιά μας, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο.

Η Ν12 θα προσφέρει την αναδόμηση που επιθυμείτε!

Σαμπουάν: Τα σαμπουάν είναι η βάση μας σε κάθε θεραπεία. Αν επιλέξουμε τα κατάλληλα διατηρούν και βοηθούν τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγεία τους.

Επιλέξαμε το Ν5 γιατί προσφέρει πρωτεϊνούχο συμπλήρωμα με κολλαγόνο στην τρίχα χτίζοντας την άλλα και στα πιο επιφανειακά στρωματά της τρίχας μας την ενυδατώνει.

Αν έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να μας γράψετε ένα email και το συντομότερο δυνατό θα ανταποκριθούμε!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *